Jdi na obsah Jdi na menu

Poslední půlrok

26. 8. 2013

Za poslední půlrok se na těchto stránkách moc nových článků neobjevilo, za což se omlouvám.

Přesto to neznamená, že jsem nic nedělal (snad :)) . Do klubového Zpravodaje, který vyšel v polovině července jsem přeložil článek o historii CFC distriktu 11 od Johna Hartmanna (NL) a článek o Dannym Falconem podle Bryana Pogua.

S Pepíkem Kostkubou intenzivně dokončujeme knihu o historii klubu chovatelů strukturových holubů. Snad se nám ji konečně podaří vydat ke konci roku při příležitosti letošní speciální výstavy.

Připravujeme výstavu výletků v Křenovicích u Brna. Letos by jsme ji chtěli připravit jako dvoudenní. Na sobotu odpoledne je připraveno povídání, které podle mého názoru vyadá velice zajímavě. Posuzování potom proběhne v neděli. Podle toho, jak jsem měl možnost mluvit s ostatními chovateli, spousta z nich se k nám chystá a tak snad připravíme pěknou výstavu.

Kromě toho končím chovatelskou sezonu. Na hnízdech jsou poslední holoubata. Naopak pvním výletkům již trhám vějíře, aby byli připraveni na letošní výstavní sezonu. Snad nic nezakřiknu, když napíšu, že někteří z nich vypadají slibně.

Takže se s Vámi těším na shledanou 25. a 26. 10. v Křenovicích!